Midsommarhelgen och jobb

Midsommarafton var riktigt trevligt, den spenderades hos Emma med Sandra, Fredrik, Johan och Emmas bror och hans kompis. Det var god mat, god efterrätt och massa lekar! Var rätt trött och otaggad men det blev himla bra i slutändan, och vid halv-ett tiden for jag och hämtade Adam i stan. Tog konstigt nog inte en enda bild från midsommar, sånt man ångrar i efterhand hehe. 
 
Lördagen kände jag mig bakis även fast jag var nykter dagen före, så det blev en mysdag och filmkväll hos Jarko. Två filmer avverkades, Beautiful Creatures och V/H/S. Beautiful Creatures var faktiskt ganska bra, lite väl ungdomsfilm men ändå spännande, jag gillar ju fantasy så det var i min smak. V/H/S var helt okej men inte mer än så, massa kortare skräckfilmer i en film av olika regissörer vilket gjorde att kvaliten kunde vara varierande. 
Söndag bar det av hemåt och det var en ångestfylld dag, för i måndags började sommarvikariatet som jag inte direkt har sett framemot om vi säger så. 
Så har nu hunnit jobba tre dagar och det har väl gått ganska bra. Är redan less men det var jag redan innan jag började, det är helt enkelt inte min grej det här med telefonkundtjänstgrejen. Tur man har riktigt bra arbetskamrater, det gör det hela mycket lättare! Idag och imorgon börjar jag 13.30 och slutar 22.00 och sånna tider gillar jag inte, tur att det inte är så ofta iaf. Veckan har då som sagt bestått av jobb så har inte hunnit med så mycket annat, förutom en trevlig utflykt i tisdags med min kära tremening Sofie! Vi gjorde nått så spännande som var på utomhusteater, det är inte varje dag. Det var jättemysigt att sitta ute i den varma sommarkvällen och se på en bra föreställning :)
 
Nu ska jag ta de lugnt en stund till innan jag börjar ladda för jobb! Ha en bra dag!
 
 Storhamn by night. Vackert. 
 
Karlbergsteatern, hoppas jag får chansen att åka dit nästa sommar också.