Sommaren har gått och vintern har anlänt.

Det är lite jobbigt när jag kommer av mig med skrivandet, kom ju fram till att jag ville kunna titta tillbaka och minnas tiderna som varit men det misslyckades jag totalt med. 
Försöker nu minnas sommaren, vad gjorde vi? Vad är viktigt att komma ihåg? Det är inte mycket som sticker ut. 
Jag minns att jag jobbade. Mycket. Jag minns att jag knappt solade och badade nånting. Vi fortsatte med renoveringen, gjorde oss hemmastadda. Vilket vi är fullt ut nu (renoveringen är dock inte klar, fortfarande. När tar det slut?) Jag träffade mina kära vänner i Skellefteå alldeles för sällan. Jag sörjde. Jag kom in på socionomprogrammet. Jag velade, men bestämde mig för att hoppa på. Jag hoppade av. Gick tillbaka till jobbet på Swedbank. Åkte till Turkiet med min andra hälft och våra fina vänner Joel och Sofie. Det blev höst. 
Hösten då? Renoveringen fortsatte, jag tror nån där uppe jävlas med oss för precis när vi trodde att vi var i mål sket det sig. Äh, vi tar nya tag. Vi har jobbat. Myst. Varit nära. Börjat träna. Sålt bilen (för sjuttontusende gången) köpt en annan gammal bil. Sambon funderar på ny bil igen. Jag sliter mitt hår. Snön har lagt sig på marken och nu är det officiellt vinter. Det fanns alltså ett par saker som stack ut trots allt!
 
Nutid, livet rullar på helt enkelt. Eftersom det inte blev skola ännu en gång, denna gång var det mitt eget val som tur var, funderar jag så det knakar på vad jag ska göra med livet. Det är en aning ångestframkallande men jag försöker att mota bort dom värsta känslorna av panik. Försöker ta en dag i taget och tänka att det ordnar sig. 
 
Idag är det fredag, veckans bästa dag. Jag jobbade till 13.15 sen åkte vi och kikade på en rättegång, mycket intressant. Kom hem, gjorde fredagsklassikern tacos och nu har vi precis kikat på Idol. Sambon vill se fotboll nu, så det är klart han ska få det även om jag inte är så intresserad. Sen får vi se vad helgen har att bjuda på!