Julledigt!

Eller jag är ju ledig jämt, men nu är min käresta också ledig! En vecka är inte fy skam, han tog ledigt måndag och tisdag så han skulle få lite sammanhängande ledighet. Tur var väl det också, för idag var jag på ultraljud för att kolla hur lillhjärtat ligger där inne och som vi misstänkte så satt han så skönt med rumpan neråt. Jag gissar att han har suttit så ganska länge om jag tänker hur jag har känt rörelser och så. 
Så på tisdag, dagen före julafton, då ska vi på ett vändningsförsök i sunderbyn. Egentligen skulle vi till mamma i Adak på måndag men vi får ta och åka dit på tisdag efter besöket i sunderbyn istället, tråkigt, men vad göra. Känns skönt att få stöka bort det ganska fort ändå så att man slipper gå och oroa sig allt för länge innan. 
Så nu är det bara att hålla tummarna att han är medgörlig och gör en liten kullerbytta i magen på tisdag, eller ja, helst innan tisdag så vi slipper hela grejen men jag har inte så höga förhoppningar på det hehe. Tror det är en bestämd liten grabb därinne.
 
Nu är klockan mycket så ska väl försöka sova ett tag, imorgon drar vi till Skellefteå och där stannar vi till måndag för att umgås med familj och vänner, ska försöka också att inte fundera ihjäl mig över den här vändningshistorian. Vi får väl se hur det går hehe. 
 
Night night!